top of page

Dan škole

Dana 23.5.2024. održan je Dan škole. Predstavu, koja je počela u 11:00h, obogatile su mnoge izvedbe učenika. Škola je u veljači ove godine proslavila 39. godinu od osnutka.


Radovi učenika inspirirani Jarunom te svojom školom


Program je započeo himnom Bartolu Kašiću. Nakon himne, slijedio je govor ravnateljice te nastup gitarskoga orkestra iz razreda 4.d. Svirali su pjesmu En, ten, tini.


Potom su nastupili Niko Mišković i Ema Ramadža igrokazom Kupovanje vremena.

Nakon kratkog i slatkog igrokaza, pogledali smo impresivnu koreografiju Snjeguljica i 7 patuljaka koju je izveo Plesni studio Tena.

Što se to uči u prvom razredu, pokazali su nam učenici svih prvih razreda. Otpjevali su nam ABECEDU.

Učenice 6.a Iva Bago i Lucija Jovišić nakon vesele abecede recitirale su pjesmu Ratka Zvrka Tvoja staza. Slijedila je izvedba školskoga zbora koji je izveo pjesme Grad se beli i All my loving.

Slavili smo i ostvarenje uspjeha, slijedio je 2.b razred učiteljice Karmen Ćurin s pobjedničkim plesom Rim tim tagi dim.

Učenici 3.e razreda učiteljice Bernarde Pihač nastavili su plesati u pobjedničkom duhu koreografijom We will rock you. S porukom koliko snage se krije u skromnosti, slijedila je naša današnja voditeljica Ana Subašić iz 6.a razreda, uz recitaciju s kojom je sudjelovala na županijskoj smotri LiDraNa i susretu scenskog govornog stvaralaštva mladih –  Zvijezda(ni)ne staze, pod vodstvom profesorice Irene Kavajin. Ana Subašić, Mate Balota, Moja mati. Vraćajući se plesu i talentiranim učenicima naše škole koji žele pokazati naučeno, a treniraju u plesnoj školi Talent House. Predstavu je završila plesna točka Plesnog studija Tena.

                    

                    

                 

                 

                

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page